085 105 1155 info@dilight.eu

DiLight e-Matcher plug-in

Een plug-in die de REST-API van e-Matcher omzet in een geautomatiseerd front-end proces.

Features DiLight e-Matcher plug-in

Inloggen

Met deze feature kunt u een log-in pagina op uw website maken om in het e-Matcher systeem te komen. Deze log-in feature werkt voor zowel uw medewerkers, opdrachtgevers als uw kandidaten. Medewerkers komen op het e-Matcher dashboard terecht, terwijl kandidaten en opdrachtgevers in de portal terecht komen.

k

Registreren

Met deze feature kan je een registratie pagina maken voor kandidaten of bedrijven. Hierna komen jouw kandidaten of opdrachtgevers direct in een automatisch gemaakte portal terecht. e-Matcher bouwd meteen een dossier op.

Vacatures

Zet heel gemakkelijk uw e-Matcher vacatures online op uw website. Met deze feature kan een kandidaat zich gelijk inschrijven en wordt er automatische een portal aangemaakt (of inloggen als hij/zij al een account heeft), zodat je de reactie gelijk terug ziet in het e-Matcher systeem.

Pool vacatures

Met deze feature kunt u heel gemakkelijk uw pool vacatures posten op uw website. En net zoals met de vacature feature kunnen kandidaten zich hier ook inschrijven en inloggen.

  • Pool-opdrachten
  • Collegiaal uitlenen
  • Werk ervaring

Vacatures in eigen styl

De vacaturepagina’s van jouw Werkenbij- of vacature-site zijn volledig gericht op de kandidaatervaring. Met één klik op een call-to-action button kan er direct gesolliciteerd worden.

Medewerkers & kandidaten

Met deze feature kun je heel gemakkelijk op je website jouw medewerkers weergeven of kandidaten zoeken.

i

Nieuws

Met deze feature kan je nieuws dat je in e-Matcher invoert laten zien op jouw website.
j

DIGITAAL ONDERTEKENEN

Met e-Signer is het mogelijk alle soorten documenten en formulieren digitaal en rechtsgeldig te ondertekenen.

Waarom de DiLight e-Matcher plugin?

Updates

De DiLight e-Matcher plug-in beschikt over een update-module, die er voor zorgt dat wij regelmatig nieuwe updates uit kunnen brengen met bijvoorbeeld bugfixes en nieuwe features.

Multiple platforms

De DiLight e-Matcher plugin is gemaakt om op elke resolutie te werken. Dit zorgt er dus voor dat de plugin ook goed werkt op mobiel, tablet & natuurlijk op de computer.

t

Support

Mocht er iets mis zijn met de plug-in, is DiLight altijd te contacteren hiervoor. Er kan bijvoorbeeld worden gemaild of er kan een ticket ingeschoten worden

e-Matcher is een datagedreven softwareplatform voor bedrijven in de flexbranche die ervoor zorgt  dat bijna alle administratieve processen volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd. De focus van uitzenders en detacheerders kan daardoor maximaal ingezet worden op het snel matchen van de juiste kandidaten met de beschikbare vacatures. De hogere kwaliteit van matches zorgt tevens voor verbetering van dienstverlening voor de bedrijven in de flexbranche.

 

Volledig geïntegreerd

De recruitment website (Werken-bij of vacatures) is gekoppeld doormiddel van de plug-in aan één van de HR pakketten van Synerg-e. Op deze manier worden vacatures op de website uitgelezen en sollicitaties eenvoudig verwerkt. Verzamel alle sollicitanten in een recruitmentsysteem, zodat je jouw gehele werving- & selectieproces volledig vanuit één dashboard kunt regelen.

Door de geavanceerde API koppelling kan een HR pakket van Synerg-e  eenvoudig ook zelf in integreren in het Web met andere IT landschappen.

Sites die gebruik maken van de

e-Matcher plugin