085 105 1155 info@dilight.eu

Vacaturesite

Wij bouwen een vacaturesite die werkt door middel van de DiLight e-Matcher plug-in, ofterwijl een website die gekoppeld is aan e-Matcher.

Vacature site of website?

Om vacatures online te krijgen hanteren wij twee opties, namelijk 1 site of een hele website. Hieronder staan onze 2 pakketen met tarieven:

Vacaturesite

Bij een vacaturesite maken wij een site waar de vacatures zichtbaar zijn. De vacatures wijzen weer door naar een detailpagina. Er kan nog een keuze worden gemaakt of dit op een nieuwe website komt te staan, of dat wij dit implementeren op de huidige site. Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden om een andere feature van de plug-in te implementeren op de site. Wij maken dan ook graag een offerte op maat!

Inclusief koppeling e-Matcher à € 295.

€ 1099 - € 1399 (op offerte)

Vacature website

Bij een vacature website maken wij een volledige website waar de vacatures op worden weergeven. Op deze website kunnen bijvoorbeeld bedrijfsgegevens, extra informatie of aantrekkelijke punten komen te staan. Ook kunnen alle features van de plug-in worden verwerkt, zoals bijvoorbeeld een log-in pagina, (bedrijfs)registreer pagina en kandidatenlijst. Wij maken dan ook graag een offerte op maat!

Inclusief koppeling e-Matcher à  € 295.

€ 1999 - € 2450 (op offerte)

Extra features

Om een website te laten schijnen op het internet, moet deze natuurlijk wel voldoen aan leuke, verschillende features. Wij zullen voor we een website gaan bouwen, een offerte leveren, waarin dus te zien is wat je kunt verwachten!

Koppelen Google Analytics

Een handige tool om alles te weten te komen over uw bezoekers, is Google Analytics. Hier kan bekeken worden waar de bezoekers vandaan komen, hoeveel het er zijn, welke tijden ze vooral bezoeken & nog veel meer! Dit is dus vooral handig bij vacatures, omdat er dan precies gekeken kan worden naar hoeveel mensen er naar een vacature kijken, en hoeveel er ook daadwerkelijk reageren!

€ 199,-

Volledige CSS styling

Met deze optie bedoelen we het volledig uniek maken van de stijl van de vacatures. Dit kan ook op eigen wensen afgestemd worden.

€ 349,-

Zijbalk integratie

De zijbalk inrichten om zo mensen te motiveren om te solliciteren. Er zit bij WordPress namelijk een standaard zijbalk bij vacatures. Wij zorgen er dan voor dat deze tip-top eruit ziet!

€ 99,-

Standaard features

 

N

100% responsive websites

Jouw website biedt een optimale gebruikerservaring passend bij het apparaat dat jouw bezoeker op dat moment gebruikt.

N

Rijke bezoekerservaring

Laat kandidaten ‘proeven’ van je organisatie m.b.v. persoonlijke verhalen, foto’s en video’s.

N

Inclusief SSL certificaat

Al onze ontwikkelde sites hebben een basis SLL certificaat. Natuurlijk kun je ook voor een krachtiger certificaat kiezen.

N

Inclusief licentie

Al onze sites worden opgeleverd inclusief een template licentie.

N

Gebruiksvriendelijk CMS

Met het makelijke CMS van WordPress pas je gemakkelijk content aan.

N

Veilig

Beveiliging is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Daarom zorgt DiLight altijd voor beveiligde verbindingen.

Mail direct

Wil je liever een simpel bericht sturen, dat kan hier. Vul je naam, email, en je bericht in en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.