085 105 1155 info@dilight.eu

Websites

Om een website te bouwen hebben wij wel alle wensen nodig om dit alles te kunnen verwerken tot de perfecte website. Wij hanteren een tariefverschil met aantal pagina’s, en de hoeveelheid (extra) features die op de website moeten komen.

Aantal pagina’s website

Een website heeft een bepaald aantal pagina’s. Wel zo handig voor iedereen om een schatting te hebben van het aantal pagina’s. Hieronder staan onze tarieven:

1-6 pagina’s

Dit is een kleine website. Deze site kan dus bijvoorbeeld bedoeld zijn als een kleine brochure van een winkel.

€ 499,-

7-20 pagina’s

Dit is een middelgrote website. Op deze site kunnen bijvoorbeeld ook producten staan, met verschillende subpagina’s.

€ 799,-

20+ pagina’s

Dit is een grote site. Bij een grote site spelen vaak vele factoren een rol, daarom maken wij een offerte op maat.

€ offerte

Extra features

Om een website te laten schijnen op het internet, moet deze natuurlijk wel voldoen aan leuke, verschillende features. Ook voor de vindbaarheid kunnen sommige extra features lonen. Wij zullen voor we een website gaan bouwen, een offerte leveren, waarin dus te zien is wat u kunt verwachten!

SEO

Om vindbaar op Google en andere zoekmachines te zijn, is het verstandig de SEO in te laten stellen. SEO (Search engine optimalisation) zorgt er namelijk voor dat Google (en andere zoekmachines) de website indexeerd en op haar pagina toont.

€ 349,-

Webshop (WooCommerce)

Een webshop is een grote onderneming. Er moeten allerlei fatoren worden verwerkt, zoals betalingsverkeer, zichtbaarheid, beschikbaarheid, bestellingen, accounts en nog veel meer! Wij zullen samen met u kijken naar de best passende oplossing voor uw website. Dit doen we door gebruik te maken van WooCommerce.

vanaf € 599,-  (Offerte)

l

Blog

Een snelle manier om nieuwe content naar uw publiek te krijgen, is een blog. Wij maken een format, en zorgen dat elke blogpagina er ook zo uit ziet. Ook kunnen blogpagina’s zichtbaar zijn van bijvoorbeeld de homepagina. Een blog kan ook voor verschillende doeleinde worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld een nieuwspagina.

€ 199,-

Social media integratie

Tegenwoordig kan de wereld niet meer zonder social media. Daarom is het zo belangrijk om uw website te koppelen aan uw social media. Niet alleen knoppen, maar bijvoorbeeld ook de meest recente Facebookposts kunnen weergeven worden op de website

€ 49,-

Google Maps integratie

Het kan erg handig zijn een Google Maps kaart op de website te hebben. Als er bijvoorbeeld een fysieke winkel is, kunnen klanten snel op uw eigen website zien waar dit is.

€ 99,-

Cache

Als u veel bezoekers heeft, kan het lonen om een cachingsysteem op de website te plaatsen. Dit systeem zorgt er makkelijker gezegd voor dat de website sneller laadt.

€ 49,-

Koppelen Google Analytics

Een handige tool om alles te weten te komen over uw bezoekers, is Google Analytics. Hier kan bekeken worden waar de bezoekers vandaan komen, hoeveel het er zijn, welke tijden ze vooral bezoeken & nog veel meer!

€ 99,-

Foutmeldingen weg

Het kan voorkomen dat bezoekers soms terecht komen op een foutmeldingspagina (page 404). Dit kan voorkomen door verouderde of niet werkende links. Wij zorgen ervoor dat bezoekers dan naar bijvoorbeeld de homepagina worden gezet.

€ 49,-

Standaard features

 

N

100% responsive websites

Jouw website biedt een optimale gebruikerservaring passend bij het apparaat dat jouw bezoeker op dat moment gebruikt.

N

Rijke bezoekerservaring

Laat kandidaten ‘proeven’ van je organisatie m.b.v. persoonlijke verhalen, foto’s en video’s.

N

Inclusief SSL certificaat

Al onze ontwikkelde sites hebben een basis SLL certificaat. Natuurlijk kun je ook voor een krachtiger certificaat kiezen.

N

Inclusief licentie

Al onze sites worden opgeleverd inclusief een template licentie.

N

Gebruiksvriendelijk CMS

Met het makelijke CMS van WordPress pas je gemakkelijk content aan.

N

Veilig

Beveiliging is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Daarom zorgt DiLight altijd voor beveiligde verbindingen.

Mail direct

Wil je een simpel bericht sturen, dat kan hier. Vul je naam, email, en je bericht in en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.